Weg & Wijs Training

Steeds meer mensen zorgen naast hun werk intensief voor hun zieke partner, vader of moeder, kind of vriend(in). De combinatie van vaak heel verschillende taken, thuis en op het werk, trekt een zware wissel op hun functioneren. Overbelasting ligt op de loer. Hoe houdt je alle ballen in de lucht? De kwaliteit hoog? En hoe zorg je dat je jezelf niet voorbijloopt?

Een andere manier van combineren

Betaald werk is prima te combineren met intensieve mantelzorg, zo leert de praktijk. Op één belangrijke voorwaarde: dat jij én je werkgever daar bewust mee omgaan. Samen lukt het beter dan alleen. Het erkennen en bespreken van jouw zorgtaken levert werkbare oplossingen op. Er bestaan veel (verlof)regelingen, plus talloze flexibele aanvullingen daarop, die je de mogelijkheid geven een gezond en duurzaam evenwicht te bereiken tussen werk en privé.

 

De Weg & Wijs Training is bedoeld voor mensen die een betaalde baan combineren met intensieve mantelzorg voor hun partner, ouder(s), kind of vriend(in).

Wat leer je?

De balans tussen werk en privé terugvinden en centraal stellen.

 

Welke hulpmiddelen je kunt inzetten vanuit je eigen netwerk.

 

Over welke tools je leidinggevende beschikt om overbelasting te voorkomen.

 

Veel 'quality me time': ruimte om te ontspannen, uit te rusten en weer op te laden.

"Naast bruikbare tips om alles goed te kunnen combineren, ben ik ook volledig tot rust gekomen."

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in de Weg & Wijs training, verstuur je gegevens dan via onderstaand formulier en we nemen spoedig contact met je op!

Respijtzorg

Voor deze training kun je gebruik maken van respijtzorg (vervangende mantelzorg). De mantelzorgmakelaar kent alle mogelijkheden en verzorgt de aanvraag bij de gemeente of zorgverzekeraar.