Trainingen op maat

Heeft u interesse in een zorgtraining op maat waarin u beter leert omgaan met patiënten of cliënten in uw werkomgeving? Dan zijn de trainingen op maat van BartN Trainingen wellicht iets voor u (en uw collega’s). Elke training, cursus of workshop van BartNTrainingen is uniek en ontwikkeld na uitgebreid overleg met de opdrachtgever. We beginnen pas met samenstellen als we weten wie de training gaan volgen, wat zij willen leren en in welke omgeving ze werken. Voor een complete training op maat bent u bij BartN Trainingen absoluut aan het goede adres!

Hoe werkt het?

BartN Trainingen biedt individuen en bedrijven diverse trainingen en workshops, gegeven door experts op het desbetreffende gebied. Voor al onze trainingen hanteren wij een eigen leermethode. Wij geloven niet in standaardvragen en dus ook niet in standaardtrainingen. Wanneer u een training op maat wilt laten samenstellen door BartN Trainingen mag u van ons verwachten dat we door de gehele training heen praktijkvoorbeelden van uw organisatie gebruiken en de tips en handvatten echt goed afstemmen op uw praktijk. Om te zorgen dat de trainingen altijd op maat zijn en zo goed mogelijk bij uw wensen aansluiten, worden de trainingen gegeven door experts die verstand hebben van uw vakgebied en werkzaamheden. BartN Trainingen beschikt over een ruim netwerk waardoor wij zeer specifieke en op maat gemaakte trainingen kunnen bieden.

 

Wij zorgen ervoor dat elke training afgestemd is op de groep die de training volgt. Bij een aanvraag voor een incompany training of workshop komen wij dan ook eerst bij u op bezoek om samen met u uw specifieke trainingsvraag te bepalen. Samen komen we dan tot een trainingsdoel en de rode draad van de training, waarna wij een trainingsvoorstel op papier zetten, inclusief offerte. Vervolgens maken we een analyse van de werkomgeving, de faciliteiten en de medewerkers om de training echt zo goed mogelijk bij jullie praktijk te laten aansluiten.

Soorten trainingen

Afhankelijk van uw branche en organisatie kunt u bij BartN Trainingen terecht voor diverse trainingen die handvatten en methoden bieden om de communicatie met cliënten of onderling met collega’s te verbeteren. Wij bieden de volgende trainingen aan:

 • Training PDL  
 • Muziek Ont-Zorgt
 • Team in beweging
 • Weerbaar op de werkvloer
 • Weg en Wijs Training
 • Training Ont-Moeten
 • Plezier in het werk
 • Diversiteit in Culturen
 • Omgaan met complex gedrag
 • Feedback geven en ontvangen
 • Een ander soort training geheel op maat

Meer informatie

Interesse in een training op maat? Neem dan gerust contact met ons op, leg ons uw ideeën voor en ga samen met ons in gesprek om een complete training op maat te laten verzorgen.

Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden (open trainingen en incompany)

Bedrijfstrainingen

Wanneer u voor een bedrijfstraining met collega’s kiest, zal de training altijd optimaal afgestemd zijn op uw organisatie. Onze trainers werkten (en werken) jarenlang in de zorg, in diverse branches en op verschillende niveaus. Wij weten dus hoe het is om te werken met mensen. We hebben zelf ervaren wat wel en niet werkt op de werkvloer weten welke soort bedrijfsdoelen werken en welke juist demotiveren.