Training Ont-Moeten

Overvolle dagen. Gevuld met werk, het opvoeden van kinderen, het huishouden, met vrienden afspreken, familie bezoeken, gezond eten én voldoende slapen. Onze mailbox stroomt over en iedere dag ligt er weer een krant op de mat. We moeten zo veel dat we bijna vergeten wat we willen. Maar tijd om daarover na te denken is er niet.

Een andere manier van kiezen

We kunnen niet constant alle ballen de lucht in houden, als we niet weten hoe we moeten jongleren. Dat vergt constant denkwerk. Denken kost enorm veel energie, dus raak je snel uitgeput. Bovendien geldt: hoe meer je denkt, hoe minder je voelt. En daar ligt de sleutel tot verandering.

 

Met een leeg hoofd kun je beter luisteren naar je lichaam. Wat voel je? Dat schept ruimte om te ontdekken waar je behoefte aan hebt. Wat wil je? Zodra je dat weet, kun je bewust kiezen hoe jij jouw leven wilt invullen en welke taken je op je schouders neemt. Om die vervolgens met meer energie en plezier te volbrengen.

Wat leer je?

De verbinding tussen hart, hoofd en lichaam herstellen.

 

Vroegtijdig signalen van stress herkennen.

 

Handige ademhalings-, bewegings-, en ontspanningsoefeningen om meer te 'zijn' en minder te 'doen'.

"Een goede balans tussen theorie en praktijk, met oefeningen die ik mee kan nemen om concreet stress te voorkomen."

Inschrijven

De training Ont-Moeten bestaat uit twee dagen en is bedoeld voor mensen die overspoeld worden door een overvloed aan verplichtingen en het gevoel hebben dat ze meer overleven dan leven.

 

Kosten

De prijs is afhankelijk van de locatie en aantal deelnemers.

 

Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op!

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden (open trainingen en incompany)

Dit levert het  in ieder geval op:

Van oorlog in je hoofd, naar rust in je hoofd.

 

Je bent zelf in staat het evenwicht te bewaren tussen inspanning, ontspanning, beweging en rust.

 

Leren ontspannen in de hectiek van het dagelijkse leven.