Over BartN Trainingen

We geloven dat het anders kan. Daarom zijn wij niet zo maar een trainingsbureau. Wij zijn de rechterhand van zowel medewerker als organisatie. We helpen medewerkers om vitaler te worden in werk en privé, zodat we uitval tegen gaan. Hoe? Door geaccrediteerd op te leiden op basis van de actuele uitdagingen in de zorg en de maatschappij.

BartN Trainingen verzorgt trainingen en coaching voor mensen die werken met mensen – professioneel, als vrijwilliger of privé. En dat doen wij nèt even anders. Wil jij de kwaliteit van je zorgverlening verhogen? Je weerbaarheid vergroten of communicatie verbeteren? Wil je constructiever samenwerken of meer plezier ervaren in je (vrijwilligers)werk? Kleine veranderingen maken vaak het grootste verschil. De kunst is precies te weten welke. Onze ervaren trainers en coaches bieden de juiste kennis en tools om te ontdekken wat werkt voor jou.

Onze aanpak

Kwaliteit zit in de nuance. Bij ons liggen geen kant-en-klare programma’s op de plank. Elke training, cursus of workshop van BartN Trainingen is uniek en ontwikkeld na uitgebreid overleg met de opdrachtgever. We beginnen pas met samenstellen als we weten wie de training gaan volgen, wat zij willen leren en in welke omgeving ze werken. Bij incompany trainingen nemen we vooraf een kijkje op de (zorg)locatie. Bovendien komen we na afloop terug om te horen of de leerdoelen zijn behaald en – het belangrijkste! – of het lukt de verworven kennis echt toe te passen in de praktijk. En onze trainers? Die zijn expert in hun eigen vakgebied. Dat spreekt vanzelf.

Onze filosofie

Deze aanpak in drie stappen – voorbereiden, trainen, evalueren – is kenmerkend voor onze filosofie. Omdat we geloven dat ‘verbinden’ de snelste weg is naar duurzaam succes, zoeken we altijd naar een verbindingsdriehoek. We besteden in onze lesstof bijvoorbeeld aandacht aan managers, medewerkers én cliënten. We werken altijd met drie basiselementen: lichaam, geest en omgeving. En in de zorg trainen we medewerkers, mantelzorgers én vrijwilligers.

Onze visie

Wij vinden dat creatief denken de beste voedingsbodem is om nieuwe kennis en vaardigheden te laten bloeien. Daarom stimuleren wij onze cursisten stappen te wagen buiten de ingesleten paden. Kleine, desnoods. Dit doen we met innovatieve trainingen, cursussen en workshops, zo veel mogelijk op inspirerende locaties. Het nét even anders doen, dat maakt werken met mensen mooier.

Onze trainers

Sylvia Barten

Vanaf haar 16de in de zorg werkzaam. Eerst schoonmaakwerk in de schoolvakanties en later de interne opleiding tot ziekenverzorgende. Jarenlang is Sylvia werkzaam geweest in de zorg en vond ze het heerlijk om met cliënten in een team te werken.

 

Maar, ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Sylvia wilde meer en vooral betere zorg leveren. Ze heeft als verpleegkundedocent en coach leerlingen geïnspireerd om de best mogelijke zorg te bieden aan cliënten. Daarom heeft ze een leerafdeling met een mix van BBL- en BOL-leerlingen ontwikkeld. Naast dat de kwaliteit van de zorg daardoor steeg, zag ze ook de tevredenheid van medewerkers stijgen en positieve veranderingen in de financiën.

 

Na verschillende reorganisaties besloot Sylvia de ondernemer in zichzelf los te laten. Zo is BartN Trainingen geboren. Door een ondernemer met een hart voor de zorg.

Edith Zomerdijk

Yolanda van Grieken

Lalai Kaddoui Trainer zorgpad

Leila Kaddioui

Mariska Pool

Dirk Barten

Vivian Takken

Marielle Peerenboom

Ruth van der Esch

Marieke Deliën

Dieuwke van Klink

Ben Kortekaas