Incompany programma’s

Ken je dat? Het gaat niet helemaal soepel in je organisatie, maar je weet je vinger niet exact op de zere plek te leggen. Daar helpen we je graag bij. Tevreden, vitale medewerkers – zodat organisatiedoelstellingen behaald kunnen worden met een sterk team. Samen met jou bekijken we wat er nodig is aan trainingen, workshops en cursussen om een fijne werkplek te bieden. Geen voorgekauwde programma’s, maar programma’s op maat. Zodat je concreet de verbetering ziet.

Een andere manier van trainen

Ons aanbod in trainingen, workshops en cursussen stemmen we naadloos af op wat er op de werkvloer gebeurt. Wij denken graag out-of-the-box en merken dat dit ook de beste manier is om organisaties in beweging te krijgen. Voor individuele medewerkers of voor hele teams, voor een paar dagen of een paar uur: al onze programma’s zijn uniek – maar wel op basis van jarenlange ervaring.

Programma’s op maat

We hebben dus geen standaard incompany programma’s, maar bekijken per onderwerp hoe we daar invulling aan geven. Denk aan omgaan met complex gedrag, feedback geven en ontvangen, diversiteit in culturen en vitaliteit. Een greep uit de onderwerpen die we regelmatig behandelen, maar op basis van jouw wensen zetten we een uitstekend maatwerk incompany programma op!

Met wie wij onder andere werken

Meer informatie?

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Of bel ons op 06 10 79 63 82. Samen met jou leggen we de vinger op de zere plek en zetten we dat om naar concrete verbeteringen!

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden (open trainingen en incompany)